Експресійні роботи Ольги Бондаренко у «Галереї життя»

Персональна виставка Ольги Бондаренко5 травня в рамках проекту «Галерея життя» у Херсонському обласному онкологічному диспансері відкрилася виставка робіт члена Національної спілки художників України, відомої херсонської художниці Ольги Бондаренко. Вперше на арт-майданчику представлені картини у стилі експресіонізму. Персональна виставка Ольги має назву «Мої Мандри», експозиція складається із 23 робіт.


Експерсіонізм – мистецький потік, що сформувався ще на початку ХХ століття і має безліч прихильників дотепер, а все через радикальність художніх рішень та розрив із академічними традиціями. Експресіоністи прагнуть зобразити не сам зовнішній світ, а власні емоції і власне відображення подій та предметів, що їх оточують.

«Мене захоплює сам процес малювання, подобається поєднувати яскраві кольори. Результат роботи не завжди очікуваний, іноді виходить таке, про що навіть і не думала. Виставка має назву «Мої мандри». Людина мандрує з тих пір як винайшла колесо, як винайшла вітрила. Мандрувати можна і на яву, і у мріях, і з літературою. Головне – не зупинятися!» - зазначила Ольга Бондаренко.

Майстриня почала свій творчий шлях у художній студії Анатолія Сліпича, вищу мистецьку освіту отримала в Україні. Постійно бере участь у Всеукраїнських та обласних виставках, неодноразова учасниця виставок за кордоном, серед яких виставки у Франції та США.

Головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур підкреслила: «Ми маємо за честь провести персональну виставку Ольги Бондаренко в стінах нашого закладу. Підтримка херсонських митців є одною із цілей арт-проекту «Галерея життя». Ми щасливі знайомству із талановитими людьми. Ольга сьогодні відкрила для нас власний, експресійний світ та новий для нашої галереї стиль, яскравий та незвичний, і дуже цікавий».

Персональна виставка робіт Ольги Бондаренко триватиме в «Галереї життя» Херсонського обласного онкологічного диспансеру протягом місяця.


Департамент Охорони Здоров'я ХОДА

Херсонці

Херсон online

0552.ua

Херсонщина за день

Херсон Daily

Херсон news

опубліковано 08 05 2017

до новин


ДОМАШНЯ    ПРО ДИСПАНСЕР    НОВИНИ    ПРЕСА    ВІДДІЛЕННЯ    МЕДІА-АРХІВ    ІНФОРМАЦІЯ    КОНСУЛЬТАЦІЯ    ЗВ'ЯЗОК