Великодній майстер-клас Ольги Хлистун та Наталії Ковальової

Великодній майстер-класНапередодні Великого Свята у Херсонському обласному онкологічному диспансері в рамках програми арт-терапії був проведений Великодній майстер-клас із писанкарства для пацієнтів, працівників закладу та їх дітей.

 

Біолог паталогоанатомічного відділення Ольга Хлистун навчила учасників техніці печворку, а Наталя Ковальова, викладач образотворчого мистецтва, познайомила присутніх із технікою флористики. Знана Херсонська майстриня Інна Красновська поділилася власним досвідом святкового розпису та із задоволенням приєдналася до майстер-класу у якості учасниці.


"Різні творчі майстер-класи вже стали доброю традицією нашого закладу. У цей час куточок нашого диспансеру перетворюється на справжню творчу майстерню, це панує натхнення та радість. Це прекрасна можливість для пацієнтів хоча би на декілька годин забути про важку хворобу та зануритися у світ краси та кольорів, у світ, де вони можуть створити казку для самих себе. Наші працівники після робочого дня також із задоволенням відвідують майстер-класи та приводять із собою дітей. Все це створює особливу затишну та домашню атмосферу. Це час єднання і розуміння того, що робити добро і дарувати одне одному світло зовсім неважко, але так потрібно!" - підкреслила головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур.

 

Фотозвіт

Херсон online

Херсонці

0552.ua

Таврия24

Херсон.net

опубліковано 13 04 2017

до новин


ДОМАШНЯ    ПРО ДИСПАНСЕР    НОВИНИ    ПРЕСА    ВІДДІЛЕННЯ    МЕДІА-АРХІВ    ІНФОРМАЦІЯ    КОНСУЛЬТАЦІЯ    ЗВ'ЯЗОК