Підвищення кваліфікації медичних працівників Херсонщини

Підвищення кваліфікації медичних працівників ХерсонщиниОстанні два тижні лютого у Херсонському обласному онкологічному диспансері були присвячені навчанню медичних працівників різних спеціальностей.

 

16 лютого були проведені курси інформації і стажування для районних онкологів. Традиційний лекційний курс був доповнений практичними зайняттями у кабінетах диспансерного відділення.


Триденні курси для акушерок та фельдшерів оглядових кабінетів на базі Херсонського обласного онкологічного диспансеру організовуються регулярно. Середні медичні працівники ознайомились з роботою закладу, слухали лекції та отримали практичні навички щодо підвищення якості проведення обстежень.

 

Враховуючи рівень захворюваності на рак молочної залози, велика увага приділялася навчанню рентгенологів та рентген-лаборантів, що забезпечують роботу мамографів області, а також лікарів кабінетів УЗД, що займаються діагностикою захворювань молочних залоз. Навчальна програма складалася з лекцій та практичних зайнять на робочому місці.

 

Всього протягом лютого на базі Херсонського обласного онкологічного диспансеру підвищили кваліфікацію 112 медичних працівників.

опубліковано 01 03 2017

до новин


ДОМАШНЯ    ПРО ДИСПАНСЕР    НОВИНИ    ПРЕСА    ВІДДІЛЕННЯ    МЕДІА-АРХІВ    ІНФОРМАЦІЯ    КОНСУЛЬТАЦІЯ    ЗВ'ЯЗОК