Персональна виставка Раїси Танської у «Галереї життя»

У середу, 4 січня о 14:00 в рамках проекту «Галерея життя» у Херсонському обласному онкологічному диспансері відкрилася виставка робіт талановитої херсонської художниці Раїси Танської. Персональна виставка Раїси має назву «Враження» та складається з 21 неймовірної роботи у стилі імпресіонізму.

 

Раїса Танська – талановита, яскрава херсонська художниця. Всі її картини сповнені безпосереднім, майже дитячим сприйняттям навколишнього світу, в якому автор бачить і показує нам первозданну красу. Раїса бере активну участь у виставках рідного міста, а також у міжнародних виставках – в Ніцці, Монако. Багатий колорит її картин та своєрідна авторська манера завжди звертають на себе увагу.

Раїса Танська не є професійним художником, але це не применшує її майстерність, а навпаки розкриває її особисте відношення до малювання. Вона просто любить малювати та робить це красиво та натхненно. «Вірячи в себе та не боячись, будь-яка людина має можливість досягнути високого рівня майстерності, та отримати можливість самовиражатися в улюбленій справі, навіть не маючи спеціальної довголітньої освіти» - підкреслила Раїса.


Головний лікар Ірина Сокур зазначила: «Я дуже рада, що ми знайомимо пацієнтів, співробітників та відвідувачів Херсонського обласного онкологічного диспансеру з нашими самобутніми херсонськими митцями, які вже відомі за межами Херсона і України. Роботи Раїси Танської дуже яскраві, колоритні, різноманітні, з першого ж погляду вони додають настрою і підтверджують думку про те, що світ прекрасний, і треба насолоджуватися життям!»

Одну зі своїх робіт художниця подарувала онкологічному диспансеру. «Дивіться, насолоджуйтесь творчістю, вірте в те, що попереду чекає лише найкраще», - закликала Раїса Танська. Персональна виставка Раїси Танської триватиме в «Галереї життя» онкодиспансеру протягом місяця, всі бажаючи зможуть насолодитися експозицією та залишивши відгук для автора.
 

Фотозвіт

 

Сайт Херсонської обласної державної адміністрації

Сайт Департаменту охорони здоров'я ХОДА

0552.UA

Херсон Online

опубліковано 05 01 2017

до новин


ДОМАШНЯ    ПРО ДИСПАНСЕР    НОВИНИ    ПРЕСА    ВІДДІЛЕННЯ    МЕДІА-АРХІВ    ІНФОРМАЦІЯ    КОНСУЛЬТАЦІЯ    ЗВ'ЯЗОК