«Творча майстерня» співробітників ХООД

У п’ятницю, 2 грудня о 13:00 в рамках проекту «Галерея життя» у Херсонському обласному онкологічному диспансері відкрилася виставка творчих робіт співробітників закладу, присвячена 69 річниці із дня заснування диспансеру. Експозиція складається з 69 різноманітних робіт, багато з яких виконані у техніках флористики, перламутру, олійного живопису, представлені фотографії, вишивані картини та одяг, вироби із шкіри та бісеру, декупаж, ляльки, вишукані солодощі та багато інших неймовірних за красою робіт.

 

Ювілейна 10 виставка арт-проекту Херсонського обласного онкологічного диспансеру «Галерея життя» присвячена співробітникам закладу. «Творча майстерня» - невідомий для багатьох світ, з-за меж професії. На пропозицію головного лікаря показати свої роботи відгукнулись майстрині, що працюють у закладі від 1 до 40 років.

«Херсонський обласний онкологічний диспансер – заклад із великою історією, і саме у День заснування диспансеру ми хочемо показати красу душі тих, хто кожен день невтомно рятує життя. «Галерея життя» стає простором, де пацієнти та колеги-співробітники зможуть абсолютно по-новому поглянути один на одного, бо автора кожної роботи можна побачити не тільки в анотації на виставці, а й на робочому місці, просто подякувати за красу, поділитися враженнями... Це єднає та помножує гарні емоції та добрі думки», - зазначила головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур, відкриваючи виставку.

«Співробітники онкодиспансеру не лише професіонали своєї справи, а й творчі люди. Зокрема, наш лікар-цитолог Галина Руденко першою заявила про себе як про творчу особистість. Її роботи надихнули до творчості інших співробітників закладу», - розповіла Ірина Володимирівна.

Автори представили свої роботи під гучні оплески колег та відвідувачів. Виставка творчих робіт працівників онкодиспансеру триватиме протягом місяця. Запрошуємо Вас побичити справжню красу та поділитися враженнями!
 

Фотозвіт

Газета "Гривна"

Сайт Херсонської обласної державної адміністрації

Сайт Департаменту охорони здоров'я ХОДА

0552.UA (фото)

опубліковано 08 12 2016

до новин


ДОМАШНЯ    ПРО ДИСПАНСЕР    НОВИНИ    ПРЕСА    ВІДДІЛЕННЯ    МЕДІА-АРХІВ    ІНФОРМАЦІЯ    КОНСУЛЬТАЦІЯ    ЗВ'ЯЗОК