Зробимо Україну чистою!

У суботЗробимо Україну чистою!у, 25 квітня Херсонський обласний онкологічний диспансер долучивля до акції "Зробимо Україну чистою! ", яку проводить молодіжний рух «Let’s Do It, Ukraine!», що є частиною міжнародного проекту «Let’s Do It, World!», який об’єднав вже 112 країн світу.

 

Керівництво обласної державної адміністрації, працівники Департаменту екології та природних ресурсів та Департаменту охорони здоров'я, активісти молодіжного руху «Let’s Do It, Ukraine!» та колектив Херсонського обласного онкологічного диспансеру з дев'ятої ранку впорядковували територію закладу.

 

Перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова, в.о. директора Департаменту екології обласної державної адіністрації Юрій Попутько, заступник директора Департаменту охорони здоров’я – начальник управління з організації медичної допомоги населенню Ліна Бондарева та головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур на території біля поліклінічного корпусу висадили берези та сосни.

 

Співробітники диспансеру висадили багато квітів та впорядкували зону відпочінку для пацієнтів з просторими бесідками та яскравою зеленню. За допомогою, зокрема, і найменших робітників - у суботнику брали учать діти співробітників диспансреу - цього дня територія закладу стала ще чистішою і красивішою!

 

Фотозвіт

читати на сайті Херсонської обласної державної адміністрації

читати на сайті Департаменту екології та природних ресурсів Херсонської ОДА

опубліковано 27 04 2015

до новин


ДОМАШНЯ    ПРО ДИСПАНСЕР    НОВИНИ    ПРЕСА    ВІДДІЛЕННЯ    МЕДІА-АРХІВ    ІНФОРМАЦІЯ    КОНСУЛЬТАЦІЯ    ЗВ'ЯЗОК