ХООД долучився до акції «Зробимо Україну чистою»

Зробимо Україну чистою!12 квітня 2014 року за ініціативи громадськості відбулася ІV Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою», в рамках якої спільними зусиллями Хероснської обласної державної адміністрації, Департаменту екології та природних ресурсів, Управління лісового господарства, студентів Херсонського Державного Університету, працівників онкодиспансеру та лідерів громадського руху "Зробимо Україну чистою" на території Херсонського обласного онкологічного диспансеру було висаджено парк із 100 дворічних сосен та дубів.

 

«Жителі області сприймають суботник як свято, а не як необхідність. Адже у херсонців вже стало традиційним спільно наводити чистоту та порядок після зими, тим більше такої складної, що видалася цього року. Сьогоднішня акція відбулася в підтвердження єдності всіх регіонів України. Ми віримо в свій народ, в свою державу, в її майбутнє. Ми - український народ, єдина нація, впевнена у завтрашньому дні», - сказав заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Мельник.

 

Головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур запросила кожного учасника акції з надією на мирне та квітуче майбутне пов'язати жовто-блакитні стрічки єднання на кожне висаджене дерево, та зазначила: "Завдяки таким заходам територія онкодиспансеру у найближчому майбутньому перетвориться на чарівну садово-паркову зону, що сприятиме покращанню настрою хворих, а, значить, і скорішому одужанню, та радуватиме око відвідувачів та співробітників закладу".

 

Не дивлячись на прохолоду, сонячним був настрій, яскравими - посмішки, і щирим - бажання зробити добру справу. Давайте зробимо Україну чистою та квітучою! Весна триває!

 

Фотозвіт

читати та дивитись фото на сайті Херсонської обласної державної адміністрації

опубліковано 12 04 2014

до новин


ДОМАШНЯ    ПРО ДИСПАНСЕР    НОВИНИ    ПРЕСА    ВІДДІЛЕННЯ    МЕДІА-АРХІВ    ІНФОРМАЦІЯ    КОНСУЛЬТАЦІЯ    ЗВ'ЯЗОК